dinsdag 5 december 2017

SYLVANA SIMONS

Ik vind het jammer dat Sylvana Simons opnieuw een eigen partij begonnen is. Had haar graag zien aansluiten bij de Partij voor de Dieren, Die verwijst immers geregeld naar de bevrijding van de zwarten uit de slavernij, als voorbeeld voor die van de dieren. PvdD is gebaat bij veelkleurigheid.
Gemiste kans voor beide partijen. Heeft PvdD geen toenadering gezocht, onderhandeld, als oudste partij? Geen interesse? Of mogen we dat niet weten?

8 opmerkingen:

  1. Sylvana Simons zou een aanwinst zijn geweest voor de Partij voor de Dieren: ze is goedgebekt, ook in het openbaar, en ziet er bovendien leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waarom zou de PvdD een gestoorde trut erbij willen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij zijn een volwassen partij.
    Ook Esther Ouwehand heeft dwars gelegen, dgl. strubbels zijn inherent aan groei.
    Daarbij gaat het niet alleen om SS.
    Het gaat om een grote bevolkingsgroep.
    Momenteel is PvdD een witte partij, met daarbij de verdenking van A'damse partijkliek.
    Dat moet eens een keer doorbroken worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sylvana Simons zegt zinnige dingen en is tv-presentatrice geweest. Inderdaad zou ze een aanwinst zijn geweest voor de Partij voor de Dieren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb nooit begrepen hoe ze zich ooit heeft kunnen aansluiten bij een partij die veel beter "DENK VOORAL NIET!" kan heten. Ik had haar toch wat intelligenter ingeschat. Ik ben daarom ook eigenlijk wel heel erg blij dat de PvdD haar niet openlijk heeft benaderd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze was blijkbaar zoekende. DENK heeft zij ontmaskerd, voor zover nog nodig.
      Meer kleur zou PvdD niet misstaan.
      Ik denk niet dat er bij de PvdD iemand is die hier kansen gezien heeft; gaat immers niet alleen over Sylvana maar over een hele bevolkingsgroep.

      Verwijderen
  6. Zij zou ook een tegenwicht kunnen vormen tegen uiterst rechts, dat in de riolen van de partij schijnt te krioelen. En niet alleen in de riolen: denk aan Paul Cliteur, eens lijstduwer van de Partij voor de Dieren, en nu lid van het Forum voor "Democratie". Enfin, baudet is een familiaar Frans woord voor ezel. Zo blijft Cliteur toch nog in de buurt van een dier. Dat de Partij voor de Dieren zich niet openlijk tegen Zwarte Piet durft uit te spreken is een trieste zaak.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het beschamend. De PvdD dient haar 'roots' niet te verloochenen. Ze mag best rekening houden met de kiezersgunst, tegelijk moet het mogelijk zijn op verstandige wijze duidelijk te maken aan welke kant de partij staat.

      Verwijderen