dinsdag 24 oktober 2017

UIT DE KAST

Wat komen ineens veel mensen uit de kast dezer dagen. Wat zou d'r aan de hand zijn? Vast iets met het klimaat. Apocalyps ophanden?

4 opmerkingen:

  1. Bedoel je dat veel mensen zeggen dat ze homoseksueel zijn? Dat is mij niet opgevallen, maar misschien komt dat doordat ik het vrijgemaakt gereformeerde Nederlands Dagblad lees, dat overigens nooit iets tegen homoseksuelen schrijft. Uit een betrouwbaar onderzoek is gebleken dat de meeste vrouwen biseksueel zijn, ook al denken ze vaak dat ze heteroseksueel zijn, en de rest is homoseksueel. Hoe het met mannen zit, weet ik niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, het betreft het aantal mensen, meest vrouwen, dat onzedelijk werd (en wordt) lastiggevallen. De hype heeft een naam: 'Me too'.
      Aanleiding is wangedrag van Hollewoodproducent Weinstein.

      Verwijderen
    2. O, bedoel je dat. Ik vind het uitstekend dat zo veel vrouwen nu laten merken dat ze het niet langer pikken. Ik heb ook vaak last gehad van naroepen, dubbelzinnige opmerkingen, een ongewenste arm om mijn schouder of middel. Het grote voordeel van oud zijn is dat je daar geen last meer van hebt, hoewel ik zelfs nu nog wel eens met dubieus gedrag word geconfronteerd. Barend, je schrijft terecht "meest vrouwen", want mannen (jongens) kunnen er eveneens de dupe van worden. Ik voeg eraan toe dat er ook vrouwelijke daders zijn, waaraan helaas nog nauwelijks aandacht wordt besteed. Alleen op de Engelse tv heb ik een paar programma's gezien waarin het laatste aan de orde kwam en in een Nederlands vrouwenblad las ik eens een artikel over een vrouw die als kind door haar moeder werd misbruikt.

      Verwijderen
  2. Denk ook aan die meisjesinternaten waar kleine meisjes door sommige nonnen werden mishandeld, eveneens op seksueel gebied. De bewijzen van het bestaan van de duivel stapelen zich op.

    BeantwoordenVerwijderen