zaterdag 10 maart 2012

Proudly we present ............ Frank Wassenberg !


Dit is onze eigenste Frank Wassenberg. Hij staat vandaag in de krant, naast een foto in dezelfde pose als toen hij negen jaar oud was. Dat is een serie vergelijkende portretten in deze krant. Zijn vader was biologieleraar en Frank is zelf ook bioloog geworden. Maar voor het onderwijs was hij ongeschikt en toen is hij terehtgekomen .................. in de stoffige wereld van dierenwelzijnsorganisaties. Ver verwijderd van de vrije natuur.
In de laatste tien jaar stond zijn microscoop in een hoekje bij resp. Bont voor Dieren, Proefdiervrij en de Sophiavereniging in Amsterdam. De Limburger kan duidelijk zijn draai niet vinden. Blijkt ook uit het feit dat hij nog steeds in Zuid-Limburg woont!
Maar hij is goed in netwerken en Marianne Thieme en Lieke Keller zijn gek op hem. Hij is dan ook een bobo geworden in de Partij voor de Dieren, waarvan hij sinds kort bestuurslid is. Daarvoor was hij vier jaar Statenlid in Limburg en in 2010 ook nog eens kandidaat bij de verkiezingen voor  de Tweede Kamer.

1 opmerking: