dinsdag 5 maart 2013

Is Veenstra (Heerenveen) een leugenaar?


 
Voetbal International is een populair tv-programma, over voetbal.  De aardigheid zit ‘m in het contrast tussen de jonge Wilfred Genée, die als aangever fungeert voor de oude Johan Derksen (foto), die niet gewend is een blad  voor z’n mond te nemen. Genée beheerst dat spelletje heel goed en Derksen blijft onverstoorbaar onder de plaagstootjes.
Tot gisteravond!

Toen liep het behoorlijk uit de hand in die zin dat het geen grap meer was. Beiden, Genee en Derksen, beten zich erin vast en wilden hun gelijk halen. Vermakelijk was dat geen enkele kijker geweten zal hebben waar het precies over ging. Die moeite namen de heren niet, zozeer lieten ze zich meeslepen door hun emoties.
Het ging natuurlijk over geld. Ik heb er niet meer van begepen dan dat de voorzitter van de voetbalclub Heerenveen zich beledigd acht door uitingen van Derksen, gedaan in de vorige uitzending. Hij zou die voorzitter, Veenstra, financieel wanbeleid aangewreven hebben.

Dat Veenstra dat zo hoog opneemt, en al een advocaat ingeschakeld heeft, komt doordat er binnen die vereniging spanningen zijn tussen voorzitter en oud-erevoorzitter, Riemer van de Velde. M.a.w. het komt Veenstra even niet zo goed uit dat zijn naam te grabbel gegooid wordt in een veelbekeken programma.

Op Uitzending Gemist, na 1 uur en 2 min.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten