zaterdag 18 juli 2015

Thierry Baudet in Pamplona


De man in het midden is Thierry Baudet. Ditmaal tijdens het stierenrennen in Pamplona. Hij laat geen gelegenheid onbenut om zijn reputatie 'eer' aan te doen. Niets is mooier dan martelen en doden. Van dieren natuurlijk, en in het bijzonder van stieren. 
Zeg maar dat het geen flinke vent is. :(

7 opmerkingen:

  1. Ik heb hem direct geschreven en om opheldering gevraagd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hierover zegt Baudet zelf: "In navolging van Hemingway, Manet, Ortega y Gasset, en vele anderen, sympathiseer ik met het stierengevecht."

      Ik zou dan willen weten hoe hij 'sadisme’ definieert.

      Verwijderen
  2. Beste Thierry,

    Ongelooflijk!!! Dus het gruwelijk martelen en doden van weerloze dieren fascineert je?? Of je bent niet op de hoogte van wat er allemaal speelt, of je bent dom (wat ik betwijfel) of je bent volledig gevoelloos voor het leed van dieren.

    Wat ik wel weet is dat ik WALG van alles wat er met stierengevechten te maken heeft. Ook al die flauwe verhalen van dat de stieren het eerst goed gehad hebben ben ik allang overheen. Want dat zijn natuurlijk alleen maar smoesjes om het te vergoeilijken.

    Als een dier eerst een relatief goed leven gehad heeft, is het natuurlijk geen vrijbrief om het daarna op een gruwelijke manier te martelen en te doden.

    Mocht je niet op de hoogte zijn van alle ins and outs van het stierenvechten, zal ik ze je graag toesturen! Een mens kan zich natuurlijk wel vergissen, maar dan is het nodig tijd om je fouten te verbeteren.
    Veel mensen (waaronder ikzelf) zijn al jaar en dag bezig om dit macabere "vermaak" de wereld uit te krijgen, dus als er mensen zijn die dit of promoten of er naar toe gaan, wordt ons werk steeds moeilijker.

    Je bent voorstander van democratie en het overgrote deel van Spanjaarden is tegen het stierenvechten.

    Voor de zekerheid alvast een bijlage met wat info toegevoegd, maar ik kan je nog heel veel meer sturen.

    Met vriendelijke groeten,
    Wietse

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed zo Wietse. Geef de dierenbeul er van langs. Nu ik je toch aan de lijn heb, het lijkt erop dat Warin's shelter hulp krijgt van www.soidogs.org Ton weet meer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oef dat is foute boel van Thierry.
    Op zich respecteer ik Thierry en hoor hem graag. Echter ik denk dat hij van huis uit weinig met huisdieren te maken heeft gehad. Je kent wel van die intellectuelen... die weten niets van dieren, kennen geen compassie. Echter Thierry is geen kind meer en zal moeten begrijpen, dat zijn aanhangers wel compassie voor duren van hem verwachten. Aanschrijven !

    BeantwoordenVerwijderen