woensdag 31 oktober 2012

Wat wil de man?


Nadat Femmetje de Wind en Mirjam van den Broeke door Bram Moszkowicz gedumpt waren, publiceerden ze in 2010 het boek Wat wil de man? Toelichting hier.

***

Commentaar (ingezonden)

Als de dames eens de moeite namen om een boekje te lezen over evolutionaire psychologie, dan zou het duidelijk worden dat de man helemaal geen wonderlijk fenomeen is.
Hij vertoont het gedrag dat mannetjes in de natuur in het algemeen laten zien: zoveel mogelijk seks met zoveel mogelijk vrouwtjes. Dit omdat hij in tegenstelling tot de vrouwelijke sekse een geringe ouderlijke investering kent,d.w.z. hij kent voornamelijk de lusten en niet de lasten als zwangerschap,  nakomelingen zogen, eten geven,wat toch in de natuur de vrouwelijke taken zijn.


Slechts vijf procent van de soorten is monogaam. De vraag is dus anders, wat ziet een vrouw in een man waarvan de menselijke geschiedenis bewezen heeft en wat de evolutieleer verklaart, waarvan van tevoren reeds vaststaat dat hij na genoeg seks haar dumpt?
Daarop luidt het antwoord dat zij slechts het voertuig is van zelfzuchtige genen. Haar genen schrijven haar voor te paren met competitieve, egoïstische, tamelijk psychopathische mannen, opdat haar kinderen later ook de strijd om het bestaan kunnen aangaan, hetgeen de verzekering  is van het voortbestaan van haar genen
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
Moraal: tussen Bram Moszkowicz en Hendrik de Achtste, tussen de vrouwen die Hendrik liet onthoofden, en vrouwen als Femmetje de Wind, Mirjam van den Broeke, Eva Jinek, enz. is in positie, geheime agenda's, houding, veel overeenkomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten