zaterdag 18 mei 2013

Pauw en Witteman: Opzitten en Pootjes Geven


Jeroen Pauw vroeg aan Jet Bussemaker of ze in dit tv- programma haar excuses ging aanbieden aan de boze vrouwen die ze verweten heeft op de zak van de man te teren. Dat was ze niet plan omdat ze het gedeeltelijk met de boze vrouwen eens was. In haar toelichting daarop werd ze door Witteman ruw onderbroken met de opmerking dat het erom ging dat vrouwen op de zak van de man teren. Bussemaker moest bij de les blijven, in de ogen van meester Witteman. Pijnlijk.
 
Toen kwam Roos Vonk aan de beurt. Daar had met name Jeroen Pauw een kwaaie aan. Zij liet zich namelijk op geen enkele manier beïnvloeden. Een pijnlijk moment in dit interview was dat haar het medeleven met de dieren verweten werd terwijl op de achtergrond de verschrikkelijkste beelden uit de bio-industrie geprojecteerd werden. Vermoedelijk zagen Pauw en Witteman dit niet doordat ze er met de rug naar toe zaten (foto). Vonk beet de voortdurend interrumperende Pauw toe: “Steek jij dan ook maar je kop in het zand.”
Hij probeerde nog enigszins zijn gezicht te redden met de opmerking dat hij het ook best wel erg vond, maar dat enzovoort. Hij wist zelfs niet dat het CDA-kamerlid Geurts - onderwerp van het gesprek - een varkensboer is.

Wordt het niet eens tijd dat de heren iets anders gaan doen?

1 opmerking:

  1. Pauw en Witteman zijn mij jaren geleden al opgevallen als zeer vrouwonvriendelijk. Van mij mogen ze ook ophoepelen. Ik kijk zelden naar hun programma en lees hier hoe het gisteren is gegaan. Gelukkig dat Roos Vonk zich niet heeft laten intimideren.

    BeantwoordenVerwijderen